Hjem Turngruppen Rytmisk Gymnastikk Troppsturn Turn Kvinner/Menn Friidrett Orientering Turnhallen Turnforeningen Turnerhytten Andre grupper
 
 
Søk

Søk i websiden
 


(26.02.2005) Odd`en takker.

Odd Michelsen takker alle turnvenner i forbindelse med 70-årsdagen
Til Hovedstyret,
Turnstyret,
Damenes Forturnerskap,
Pensjonistgruppen og
Oldermannslauget i Bergens Turnforening.

Kjære små og store turnvenner i Bergens Turnforening.

Det er helt umulig å nå alle dere som var med på å gjøre 70 årsdagen min til noe usedvanlig stort, med taler, hilsener, sang og gaveoverrekkelser. Det ble en utrolig dag, helt fra utdelingen av Kongens Fortjenestemedalje i sølv som foregikk i Kommandantboligen i Gravdal om formiddagen, til mottagelsen på klubbrommet i Turnforeningen og dagene som fulgte. Overraskelsene fulgte i rask rekkefølge hele uken.
Jeg er meget stolt over medaljen som jeg nå har fått, den vil helt sikkert inspirere meg til fortsatt arbeid for foreningens medlemmer, små som store, i de kommende år.
Bergens Turnforening har betydd svært mye for meg, og har vært med på å utvikle min personlighet, og jeg er glad for å kunne gi noe igjen ved å arbeide til beste for foreningens medlemmer.
Hjertelig takk til Turnstyret i Bergens Turnforening som sendte innstillingen om Fortjenestemedaljen som jeg fikk overrakt.
Takk også til Damenes Forturnerskap og Pensjonistgruppen for fin sang og opptreden, og til trampetturnerne som sang bursdagssangen i salen. En takk også til mosjon A, og til Quinten i Oldermannslauget for sitt spesielle innslag.
Det ble også en meget spesiell dag om fredagen, da ble jeg ble hentet fra Turnkassen over til Turnhallen av jenter og gutter fra BT, LTI og Fana, der sto koldtbordet dekket til ære for meg. Høydepunktet var da samtlige turnere, en av gangen, leste sitt eget dikt og gav meg en rød rose hver, det er et fantastisk minne å ta med seg for resten av livet, tusen takk.
Jeg vil også nevne at jeg har mottatt svært mange hilsener fra tidligere foreningsmedlemmer som ikke fikk anledning til å være tilstede, så en hjertelig takk til alle dem.
Atter en gang hjertelig tusen takk til dere alle, med ønske og håp om lykke og fremgang for Bergens Turnforening i kommende år.

Med turnerhilsen

Odd Michelsen (..det er noen som hevder jeg er 70?????)
Kontakt
Bergens Turnforening
Turnhallen 55 28 69 69 / 920 500 30
post@bergensturn.com
Daglig leder: Randi Galtung Døsvig
Organisasjonsnummer 971530642
Vilhelm Bjerknes vei 22, 5081 BERGEN

Spørsmål vedrørende treningstilbud
og påmelding turn for barn og ungdom:
turn@bergensturn.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
og påmeding til RG for alle:
skornstad@gmail.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
og påmelding for voksne:
turn@bergensturn.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
friidrett: sigurdnjerve@gmail.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
orientering: dagfhole@online.no

Spørsmål vedrørende leie av Turnerhytten
Telefon: 55335810. E-post: post@bergen-turlag.no