Landsfinale turn i Tromsø 21. og 22.nov. 2003

Årets Landsfinale ble arrangert i Tromsø med lagkonkurranse og individuell mangekamp lørdag 22.11.
De 6 beste i hvert apparat fra lørdagens konkurranser gikk til apparatfinaler søndag 23.11.
Hele landet er inndelt i 8 områder. Vi er slått sammen med Rogaland. I jenteklassen bestod laget av turnere fra Stavanger Turnforening, Bergens Turnforening og LTI. Guttelaget hadde turnere fra Stavanger Turnforening, Bergens Turnforening og Stord Idrettslag.

I klasse 1 og klasse 2 teller de to beste resultatene og i klasse 3 kun det beste resultatet sammenlagt i lagkampen. Lagene fra område 5 ble nr. 3 i gutteklassen og nr. 2 i jenteklassen.

Bildet: Klasse 1: Bao Nyguen fra område 8 vant frittstående, bøylehest og skranke.