Vellykket Vestlandsmesterskap for Ringenes herre nov. 04

Turnhallen var smykket til fest for turnere fra hele Vestlandet i helgen.
Her er artikkelen fra Bergens Tidende om Eigir Einarson som var en av deltakerne fra Bergen:
Ringenes Herre
Eigir Einarsson skadet seg da han landet skjevt i et hopp. Likevel fullførte han vestlandsmesterskapet i turn med stil.
Selv om han mistet sjansen til å kjempe i toppen, valgte Eigir å stille opp på avslutningsøvelsen også. Både kraft og teknikk ble satt på prøve i ringene.
- Til vanlig pleier jeg å ligge som nummer to eller tre i disse mesterskapene. Men i dag kunne jeg ikke kjøre for fullt, sier 14-åringen.
Bergensturneren satte uansett pris på turneringen på hjemmebane.
- Arrangementet fungerte fint, smiler han.
Nesten 80 gutter og jenter i alderen 11 til 18 år deltok i helgens mesterskap i Turnhallen. Både sogninger og rogalendinger hadde tatt turen til Bergen for å konkurrere i øvelser som svingstang, bøylehest og hopp.
I tillegg til å kjempe om klasseseirene, sto det også om uttak til områdelaget for de unge turnerne.
Eigir har turnet i tre år og stortrives.
- Turn er gøy fordi det er så mye du kan utvikle deg på, sier Eigir.
Dagens travleste i Turnhallen på søndag var likevel speakeren. Han hadde ansvaret for å opplyse turnere og tilskuere om utviklingen i cupfinalen...