(26.04.2008) Flott BT-innsats i KM i turn!

Lørdag 26.04. arrangerte Bergens Turnforening KM i enkle apparater for kvinner og menn i Turnkassen. Mye flott turning ble vist, og BT tok hele 23 kretmestertitler!
I rekrutt gutter ble Konstantin kretsmester i 4 apparater, i klasse 1 ble Bjørn (som trener med BT) kretsmester i 4 apparater, i klasse 2 ble Kristoffer kretsmester i 2 apparater, mens Eigir ble kretsmester i 5 apparater i klasse 3.
På jentesiden tok Ingvild kretsmestertittelen i alle 4 apparater. I klasse 1 tok Siren og Anna 2 hver, mens Rikke tok alle 4 i klasse 2. I klasse 3 har vi ingen gymnaster, så der var det Kamilla fra Laksevåg som gjorde rent bord.
I tillegg dominerte BT-jentene stort på de neste plassene, og det var ikke få pokaler som måtte bæres hjem. Det er ingen tvil om at våre dyktige trenere, René, Krivil, Linn og Anette har gjort en meget god jobb med gymnastene!
Vi gratulerer gymnaster og trenere og ønsker lykke til videre!