(23.05.2008) Friluftshelg for tøffe turnjenter!

Fredag 23.mai dro de fleste av de sporty apparatturnjentene våre til Gåssand på villmarksleir med fedrene sine.
Flott sommerlig vær gjorde turen til en flott opplevelse for alle. Pølse og marshmallows-grilling rundt bålet, overnatting under åpen himmel (de fleste sov fra midnatt til kl.08.00 selv om det var lyst), lek i skogen med venninner, bading samt ørretfiske som endte som gjeddefiske var noe av det de fikk oppleve.
Søndag morgen stilte nesten like mange turnjenter og fedre pluss noen mødre til start på årets 4-fjellstur. Nok en dag med sommerlig vær som bare var skapt til utendørs aktiviteter. Noen små rast for å fylle opp med vann og næring ble det underveis, men iveren etter å gå var stor. Knappe seks timer etter start var alle i mål i Marken med trøtte og gode bein.