(20.06.2008) To BT-jenter tatt ut til RUT-samling med landslaget 20.-25.juni!

Som en del av RUT-prosjektet og de regionale samlingene som har vært avholdt arrangeres det også i år en felles sommersamling for regionene i forbindelse med landslagssamlingen for turn kvinner og menn 2008 i Fredrikstad.
De 4-5 beste gymnastene fra hver region i landet i alderen 11-13 år er plukket ut av NGTFs ekspert i hver region ut fra mestringsnivå og resultater i nasjonale konkurranser.

Som et resultat av Krivils innsats for jenteturnerne i BT er to av fem turnere fra region vest fra BT! Tonje Elise Grini og Ingvild Leknessund er tatt ut i tillegg til to turnere fra Stavanger og en fra Siddis.

Jentene gleder seg til gode kvalitetsøkter med de beste trenerne og turnerne fra hele landet. Kirvil reiser med jentene for inspirasjon og læring, og for å være med på å skape en felles forståelse og bedre samarbeid mellom regionene.