(27.11.2008) Gode resultater for apparatturnerne i årets Landsfinale!

Helgen 22.-23.november var det Landsfinale i apparatturn i Fredrikstad. BT-guttene Eigir Einarsen og Kristoffer Andersen vant gull i lagkonkurransen sammen med gutter fra Laksevåg, Stord og Stavanger!
Det ble også flere individuelle medaljer på BTs gutter - Eigir fikk sølv sammenlagt i klasse 3. I apparatfinalene gikk Kristoffer helt til topps og tok gull i frittstående! Eigir tok tre bronsemedaljer i finalene i hopp, ringer og svingstang. Disse resultatene er det beste Bergens TF har prestert i apparatturn for gutter på flere år. BT-jentene Rikke Kristiansen og Siren Wisth hadde også kvalifisert seg til Landsfinalen og gjorde en fin innsats i konkurransen.