Apparatturn: Sølv og bronse i 1. Norgescup!

Bergens Turnforenings jenter og gutter gjorde en god jobb i 1. norgescup konkurranse som ble arrangert i Trøgstad i helgen. Amalie Solsvik Norheim fikk 2. plass og Andrea Solberg fikk 3. plass i stigen. I tillegg fikk vi en flott 3. plass i lagkonkurransen for jenter.
Laget besto av følgende jenter:
Marte Wisth, Lykke Berg, Amalie Solsvik Norheim og Andrea Solberg.

I rekruttklassene 11 og 12 år var det henholdsvis 40 og 42 deltakere. Sara Davidsen og Julie Erichsen fikk flotte 5. plasser i hver sin klasse. I rekrutt lagkonkurransen for jenter fikk de også 5. plass.
Rekruttlaget besto av: Julie Erichsen, Sara Davidsen, Juliane Tøssebro og Kitty Friele Faye.

I aspirantkonkurransen hadde vi denne gangen kun en deltaker med. Karen Henriksen gjorde en god konkurranse og fikk fine karakterer. I denne konkurransen blir ikke barna rangert.

I FIG Senior hadde vi med 2 deltakere som debuterte i denne klassen. Siren Wisth og Malene Solsvik Asheim fikk henholdsvis 9. og 10. plass.

I FIG Junior valgte vi denne gangen å stå over siden disse jentene ikke er helt klare for konkurranse ennå.

Alle jentene kjørte gode øvelser og vi kan si oss fornøyd med laginnsatsen.

På guttesiden er det nettopp ansatt ny trener og det er gledelig at denne gruppen er i vekst. Vladimir var fornøyd med guttenes innsats, men det mangler ennå bittelitt for å få dem helt til topps.

I rekruttklassen fikk Henrik Wisth og Pål Kristian Galtung Døsvig delt 16. plass av totalt 31 gutter.

I klasse 1 var Olliver Johannessen beste gutt i bøylehest. Totalt havnet han på en flott 7. plass. Simen Uriansrud fikk en fin 12. plass i samme klasse.

I klasse 2 hadde vi med Viktor Magnus Berg som fikk en fin 11. plass. Ekstra gledelig at vi kunne stille lag også på guttesiden, resultatet ble en fin 6. plass. Dette laget besto av Simen Uriansrud, Olliver Johannessen og Viktor M. Berg.

Jentene og guttene reiste denne gangen sammen og bodde sammen på skole rett ved siden av hallen. Dette er med på å styrke klubbfølelsen og vi håper at de kan reise og bo på samme sted også i tiden fremover.