Apparatturn: Konkurransesesongen er igang!

Søndag 3. mars arrangerte Sotra 1. seriekonkurranse i apparatturn for jentene i Turnkassen. Guttene var i aksjon allerede helgen før på Stord.
Noen av jentene brukte denne konkurransen som oppkjøring mot 1. norgescupkonkurranse som arrangeres i Trøgstad allerede til helgen. For jentene i FIG Junior var denne konkurransen kun ment som trening, siden de har valgt å utsette konkurransesesongen en stund til de er klar med sine nye momenter.

For aspirantene var dette aller første konkurransen for de fleste av dem, og de så ut til å trives med konseptet.

I rekrutt 11-12 år var det Sara Davidsen som trakk det lengste strået denne gangen. Hakk i hæl som nummer 2 kom lagvenninne Julie Erichsen. Sara var suveren på bom, mens Julie var suveren i skranke. Tuva Friele Eide kom på en flott 4. plass.

I klasse 1 og 3 hadde vi ingen med denne gangen. I klasse 2 var det Amalie Solsvik Norheim som vant foran Marte Wisth på 2. og Lykke Berg på 3.

I FIG junior var Hedda Kvåle Leknessund så vidt foran Pernille Gulbrandsen, men jentene ble godt sikret av Anatol og dette førte bl.a. til at både Rikke Andersen og Pernille Gulbrandsen presterte karakteren 0,0 i skranke! Rikke fullførte ikke 4-kampen og kom på 3. plass.

I FIG senior var det 2 deltakere med denne gangen. Siren Wisth vant så vidt foran lagvenninnen Malene Asheim. Ingvild Leknessund er dessverre skadet og stilte ikke i konkurransen. Det er ekstra gledelig at vi har så mange FIG gymnaster i år mot bare en i 2012.
Det blir spennende å se hva jentene kan prestere i Trøgstad, nå er i alle fall konkurransesesongen i gang!

Gratulerer og lykke til!