Apparatturn: Seier til Bergens Turnforening i alle klasser!!

Det ble medaljedryss til jentene og guttene fra Bergens Turnforening under 2. seriekonkurranse i apparatturn som ble arrangert av Fana i Turnkassen lørdag.
I tillegg til å være en vanlig seriekonkurranse, var konkurransen også et KM i enkle apparater.

Jenter
I rekruttklassen (11-12 år) var Pernille Gulbrandsen fra Bergens Turnforening suveren og vant foran Linnea Dahl fra Laksevåg og Catrin Grindheim fra Sotra. I tillegg ble Pernille Kretsmester i 3 av 4 apparater. Julie Erichsen fra Bergens Turnforening ble Kretsmester i skranke.

I klasse 1 (13-14 år) ble Rikke Andersen fra Bergens Turnforening sammenlagtvinner foran lagvenninnene Marte Wisth og Hedda Friele Eide. Marte ble Kretsmester i bom og frittstående mens Madeleine Børsheim og Hedda Friele Eide ble Kretsmestre i henholdsvis skranke og hopp.

I klasse 2 (15-16 år) var det Malene Asheim fra Bergens Turnforening som vant foran lagvenninne Andrea Josefine Solberg. Malene ble Kretsmester i samtlige apparater unntatt hopp der det var Andrea som ble Kretsmester.

I klasse 3 (16+) vant Siren Wisth fra Bergens Turnforening som eneste utøver og i FIG Senior vant Ingvild Leknessund fra Bergens Turnforening, også hun som eneste deltager.

I aspirantklassen deltok Bergens Turnforening med Juliane Tøssebro, Karen Henriksen, Kitty Faye, Sara Davidsen og Tuva Friele Eide.

Gutter
I rekruttklassen (11-12 år) vant Oliver S. Johannessen fra Bergens Turnforening foran lagkamerat Simen Uriansrud og Petter Holm Neset fra Stord. Oliver ble Kretsmester i alle apparater unntatt bøylehest, der Simen ble Kretsmester.

I klasse 1 (13-14 år) vant Viktor Magnus Berg fra Bergens Turnforening som eneste deltaker.

I klasse 2 (15-16 år) var det Mats Jacobsen fra Laksevåg som vant. Mats trener sammen med guttene fra Bergens Turnforening. Mats ble Kretsmester i 4 av 6 apparater. Lars Eik Breirem fra Stord ble Kretsmester i frittstående og hopp. Vi hadde ingen gutter med i denne klassen.

Vi gratulerer!!