4. Seriekonkurranse 11. oktober 2014

Helgens seriekonkurranse (4) i turnkassen 11. oktober 2014.
Jentene våre gjorde en strålende innsats i helgen!!
Karen Sunde Henriksen vant i rekrutt 11 år og gjorde en flott konkurranse med poengsummen 41.2. Hun mottok også vandrepokal.

Juliane Tøssebro vant i rekrutt 12 år, og fikk konkurransens høyeste poengsum på jentesiden med 54.45 poeng.

Madeleine Børsheim vant i klasse 2 med poengsummen 52.65.
Marte Wisth kom på 2. plass med 47.45 poeng og Lykke Berg på 3. plass med 45.00 poeng.
Vi hadde ingen deltakere i klasse 1 denne gang, men vil likevel gratulere Julie Erichsen som vant denne klassen. Julie har byttet klubb fra BT til Laksevåg, men representerer BT ut året grunnet NGTF reglement. Julie mottok også NGTF krus.

På guttesiden i rekrutt 11 og 12 år, fikk Ruben Fjæreide en fin 2. plass mens Marco Johannessen kom på 3. plass.
I klasse 1 deltok Simen Uriansrud i to av seks apparater og kom på 2. plass.
Førsteplassen gikk til Oliver Johannessen som har flyttet over fra BT til Laksevåg. Grunnet NGTF reglement representerer Oliver BT ut året. Oliver mottok også vandrepokal og NGTF krus. Vi gratulerer så mye!:-)

Det ble i forkant av seriekonkurransen arrangert en egen konkurranse for aspirantene. Gymnastene våre har hatt en strålende utvikling siste halvår, og gjorde en flott innsats i alle apparater!
Vi gratulerer flinke gymnaster, våre flotte trenere og Laksevåg turn og idrettslag for en godt gjennomført konkurranse!