Kristoffer Andersen på veg til EM!

Kristoffer Andersen fra Bergens Turnforening er tatt ut på det norske juniorlaget som skal delta i Europamesterskapet i turn for menn. Mesterskapet går av stabelen i Birmingham 19. til 25. april. Kristoffer sikret seg plassen på det norske laget etter flotte resultater i norgesmesterskapet i mars i år, der han tok fjerdeplass sammenlagt, og bronse i finalene i hopp og skranke. Det norske laget består av 5 seniorergymnaster, 5 juniorgymnaster, 3 trenere og 2 dommere. Vi ønsker Kristofferog resten av den norske troppen lykke til!
Norges Gymnastikk og Turnforbund melder på sin side www.gymogturn.no at Kristoffer og resten av troppen er på vei til Birmingham med buss via Frankrike.