Apparatturn: Gull i Nederland!!

Juniorjentene fra Bergens Turnforening som dannet lag sammen med Nedre Glomma tok gull i dagens lagkonkurranse i Fame Svod Open i Nederland!!
Laget besto av Pernille Gulbrandsen, Bergens Tf., Rikke Andersen, Bergens Tf., Hedda Kvåle Leknessund, Bergens Tf., Linn Finstad, Nedre Glomma og Martine Magnussen, Nedre Glomma.

Ingen av jentene fra Bergens Turnforening kvalifiserte seg til morgendagens finaler men Rikke er reserve i skranke, Pernille i hopp og Hedda i bom.
Linn fra Nedre Glomma kvalifiserte seg til finaler i frittstående og skranke og Martine fra samme klubb kvalifiserte seg i hopp, frittstående og skranke.

Sammenlagt ble Linn nr. 4, Martine nr. 5, Pernille nr. 7, Hedda nr. 10 og Rikke nr. 14.

Heia Norge og gratulerer så mye til jentene og trenerne Anatol Ashurkou og Ryan Roberts!