Apparatturn: Senior NM 13.-14. oktober

Seniorene våre, Ingvild, Siren, Malene, Andrea og Kristoffer deltok i Senior NM Turn 13.-14. oktober i Stavanger.
Kristoffer fikk en fin sølvmedalje i frittstående!
Det var en hektisk uke for jentene, med siste NC i Fredrikstad helgen før - så rett til treningsleir i Kroatia og direkte derfra till SR NM.
Med unntak av Kristoffer kunne ikke BT Seniorene hevde seg i toppen denne helgen, og kom ikke med i noen av apparatfinalene søndag.
Beste plassering blant BT jentene ble Ingvild Leknessund, med 10 plass sammenlagt, av 21 deltakere.

Vi opplevde at BT seniorene holder gode mål tekninsk i flere av apparatene, men at stil, øvelser og gymnastiske elementer må finpusses for å komme høyere opp på resultatlisten.

Seniorene koste seg i Stavanger og under konkurransen, og tar med seg erfaringen videre. Anatol og jentene er allerede igang med videre arbeid for å jobbe mot bedre resultater.