Apparatturn:Sølv til Pernille i Nasjonal Rekruttkonkurranse!!

Pernille Gulbrandsen (11) gjorde en strålende konkurranse lørdagen, og uten fall på bommen ledet hun etter 2 apparater. I søndagens apparater som var hopp og skranke var hun dessverre litt uheldig og falt bl.a. på Tsjukahara'en. Likevel holdt det til en flott sølvplass for 6.klassingen fra Fridalen, som nå har en stor sjanse til å bli en del av rekrutt-landslaget.
Det var Asker Turn som arrangerte denne konkurransen i helgen som samlet landets 11- og 12-åringer i Leikvolhallen. På jentesiden deltok 48 gymnaster i 11 årsklassen og 56 gymnaster i 12 årsklassen.

I den eldste klassen var det Hedda Friele Eide (12) som ble beste gymnast fra Bergens Turnforening på en flott 14. plass, selv med 2 fall fra bommen. Det skilte veldig lite på poengene i denne klassen og Madeleine Børsheim ble nest best på en 19. plass, med de andre BT jentene rett bak.

Har slitt på bommen
Spesielt gledelig er det at bomøvelsene sitter bedre og jentene faller mindre enn før.
Med unntak av Hedda ble det max. 1 fall fra bom på jentene.

Det var ingen av guttene våre som deltok i helgens konkurranse i Asker.

Vi gratulerer jentene med en flott konkurranse og gleder oss til fortsettelsen!!