Gull, sølv og bronse til Siren og Amalie i Norgesfinalen

Hordaland sikret seg flere av medaljene i søndagens apparatfinaler under Norgesfinalen i turn som ble arrangert i Tromsø i helgen.
På jentesiden klarte Siren Wisth fra Bergens Turnforening å sikre seier i frittstående og bronse i hopp i klasse II. Klubbvenninne Amalie Solsvik Norheim kapret sølvmedaljen i hopp i klasse I.

Andrea Solberg fra Bergens Turnforening og Stine Amalie Andersen fra Fana representerte også Hordaland i helgen.

På guttesiden forsynte Hordaland seg grovt av medaljebordet. Laksevågsgutten Torry Larsen tok gull i frittstående og sølv i bøylehest og ringer i klasse I. Tvillingbror Trym Larsen tok sølv i frittstående, sølv i hopp og bronse i skranke i samme klasse.
Klubbkameraten Bjørn Luke vant gull i frittstående i klasse II.

Mats Jakobsen fra Laksevåg og Lars Erik Breirem fra Stord deltok også på Hordaland sitt lag.

Hordaland hadde dessverre ikke komplette lag hverken på gutte- eller jentesiden og fikk dermed ingen plassering i Norgesfinalen.

Vi gratulerer alle gymnastene med en flott innsats for kretsen!