Vellykket RUT samling i Bergen

I helgen kunne 15 av jenteturnerne våre nyte godt av kunnskapen til Ciprian Popescu og Steliana Nistor fra Romania samt lokale trenere da det ble arrangert RUT samling i Turnkassen. Totalt 25 gymnaster fra kretsen deltok.
Det er andre gang at de to rumenske trenerne er leid inn til å lede RUT samling her i kretsen.

Mange av gymnastene fikk gjøre elementer som de ikke hadde prøvd før og på slutten av lørdagens og søndagens økt demonstrerte Steliana Nistor hvordan bom og skranke-elementer skal gjøres, til stor glede for store og små. Steliana er selv medaljevinner i OL, VM og EM.

En lærerik og ikke minst inspirerende helg for gymnaster og trenere er over og vi gleder oss til fortsettelsen!