Apparatturn: Nesten finaleplass på Siren i NM

Siren Wisth (16) var bare tiendelen fra finaleplass i hopp under helgens senior NM i turn. Siren er den eldste av apparatturn-jentene og deltok i sitt første NM som senior som ble arrangert av Elverum Turn. Med seg hadde hun treneren Anatol Ashurkov.
Etter 4 apparater havnet Siren på en flott 13. plass av totalt 19 deltakere. Siren sitt beste apparat ble hopp der hun fikk karakteren 12.50. Hun kjørte også bra med sitt nye frittståendeprogram, koreografert av Olga Kavaliova. Bom kjørte hun stilmessig men var uheldig og hadde 2 fall. I skranke hadde hun heller ikke lykken på sin side og falt ned 2 ganger.

Siren har hatt en lærerik helg og fått massevis av inspirasjon. Vi ønsker henne lykke til videre!

De nybakte Norgesmestrene heter forøvrig Stian Skjerahaug fra Stavanger TF og Karoline Sondov fra Oslo TF. Siren var eneste gymnast fra Hordaland.

Resultater ligger på siden til