Apparatturn: Nok en lagseier til aspirantene våre!

De flinke aspirantjentene våre gikk helt til topps i aspirantkonkurransen som ble arrangert i forkant av 3. Twentyfour cup konkurranse. Kitty Faye, Karen Henriksen, Juliane Tøssebro og Sara Davidsen var selvfølgelig godt fornøyd etter den fine prestasjonen og de viser med dette at de andre klubbene skal få tøff konkurranse i årene som kommer.
Fredag 5. oktober reiste 4 spente aspiranter til Fredrikstad sammen med trener Martha Sunde Henriksen. Inngangen til høstferien skulle tilbringes i de flotte lokalene til Nedre Glomma Turn og aspirantene skulle konkurrere allerede på fredagen.

Alle 4 gjorde fine øvelser. Litt knall og fall som vanlig på bommen, men veldig bra ellers.

Resten av helgen var jentene heiagjeng for lagvenninnene sine i Twentyfour cup før de sammen reiste på treningsleir til Kroatia.