Apparatturnere på "Fun Camp" 18.-19.juni

Overnatting i Lavvo, grilling, bading og padling var noen av ingrediensene i årets sommeravslutning som ble arrangert av den nystartede foreldregruppen i apparatturn. For andre år på rad ble Lønningsstrand Leirsted valgt som ramme for arrangementet der 2 turngutter og 16 turnjenter deltok.
Lørdagen startet med "innkvartering" og grilling, etterfulgt av bading, padling, hinderløype og ikke minst stuping. Allsang og samling rundt bålet var en selvfølge og værgudene var heldigvis på vår side hele helgen. Etter våkenatt for de eldste og sene nattetimer for de yngste var det tid for familiekos med grilling, bading og padling om søndagen. De noe trøtte turnerne sto distansen helt ut og båndet som denne gjengen har knyttet har blitt enda sterkere etter en fantastisk helg!