Siren, Amalie og Marte på pallen i Asker

Glade Turndager gikk for første gang av stabelen i Asker i helgen 23.-24. oktober. Bergens Turnforening deltok med 10 glade turnjenter: 2 aspiranter, 5 rekrutter, 2 gymnaster i klasse 1 og en i klasse 2. Samtlige av jentene våre hadde en dårlig dag på bommen på lørdagen, men tok seg heldigvis opp og viste flotte prestasjoner etterhvert i konkurransen. Totalt deltok 184 jenter fra 18 klubber!
Siren Wisth tok 3 av 4 gullmedaljer, men litt knall og fall på bommen gjorde at det ble 2. plass totalt i 4-kampen.

I rekrutter 12 år ble lillesøster Marte Wisth belønnet med en delt bronsemedalje etter en flott gjennomkjøring i frittstående og hun endte på 4. plass totalt etter 4 apparater.

Amalie Solsvik Norheim fikk 3. plass i 4-kampen og sølvmedalje i hopp

I lagkonkurransen tok Amalie S. Norheim, Andrea Solberg og Siren Wist en flott 3. plass.

Det er kjekt å se at det spirer og gror i Turn-Norge! Det ble vist mye flott turn på høyt nivå i helgen, noe som selvfølgelig inspirerer jentene til å fortsette den gode jobbingen.

Vel blåst, jenter!