Flotte resultater i Landsfinalen 2009

Njård arrangerte 21. og 22 November Landsfinalen i turn. BT hadde 3 gymnaster kvalifisert til denne finalen, og de turnet tidvis meget bra!
Konstantin ble dessverre syk om lørdagen, og turnet seg til en 10. plass sammenlagt i klasse 1 i mangekampen.

Malene, som deltok i klasse 2, turnet seg til en 6. plass sammenlagt om lørdagen. Hun ble belønnet med finaleplass i hopp og bom, der hun fikk hhv 5. og 6. plass. I lagkonkurransen tok hun en 3.plass.

På guttesiden ble det Kristoffer som virkelig skulle slå til denne helgen. Han kom på 2. plass sammenlagt i mangekampen i klasse 2 om lørdagen. Han ble belønnet med finaleplass i alle apparater utenom ringer. I finalen ble det gull i frittstående og hopp, sølv i skranke og bøylehest og bronse i svingstang. I lagkonkurransen holdt det til 2. Plass.

Vi gratulerer gymnaster og trenere, og ønsker lykke til videre:)