BT gjorde rent bord!

Bak fra venstre
Marte Wist,Pernille Guldbrandsen,Hedda Eide,Sanne Myrmel,Birgitte Berle,Madeleine Børsheim og Emilie Mowinckel
Foran fra Venstre
Malene Solsvik Asheim,Amalie Solsvik Norheim,Siren Wist,Andrea Solberg og Henriette Helsengreen
I helgen gikk årets 2. seriekonkurranse og KM i enkle øvelser i turn kvinner/menn av stabelen. BT gymnastene gjennomførte en flott konkurranse!
I rekruttklassen stakk Marte Wist av med sammenlagtseieren i seriekonkurransen og ble kretsmester i 2 apparater mens Hedda Leknessund ble kretsmester i bom.

I klasse 1 vant Malene Solsvik Asheim sammenlagt i serien og ble kretsmester i 3 apparater og Amalie Solsvik Norheim ble kretsmester i 1 apparat.

I klasse 2 vant Siren Wist, og i klasse junior vant Ingvild Leknessund

I herreklassen vant Oliver Johannessen aspirantklassen, mens Kristoffer Andersen gjorde rent bord i klasse 2.