Turnjentene gjorde rent bord!

Det ble gull i samtlige klasser i årets første seriekonkurranse i apparatturn som gikk av stabelen i Turnkassen idag. I rekruttklassen kapret jentene fra BT alle de seks første plassene!
Mens guttene deltok i seriekonkurranse på Stord, hadde jentene kassen for seg selv idag. Men det manglet ikke på gode turn-prestasjoner i guttenes fravær. Hele 7 pall-plasseringer ble det til BT!

I rekruttklassen var Pernille Guldbrandsen suveren og vant med summen 49.85 foran Hedda Friele Eide, 42.35. Madeleine Børsheim ble nr. 3 med poengsummen 42.05. På de neste plassene fulgte Hedda Kvåle Leknessund, Sanne Myrmel og Birgitte Berle, alle fra BT.

Klasse 1 ble vunnet av vår egen Amalie Solsvik Norheim med poengsummen 49.20.

I klasse 2 vant Siren Wisth med poengsummen 54.35 foran Andrea Solberg, 47.35, begge fra BT.

I klassen FIG JR sørget Ingvild Kvåle Leknessund for nok et gull med summen 45.00.

Også aspirantene våre hadde mange fine prestasjoner idag og viser tydelig fremgang.

Vi gratulerer!