Unni og Haralds internasjonale konkurranse i Oslo 2 - 3 april 2016

Vi gratulerer Juliane, Sarah, Liana og Juni med en fantastisk flott gjennomført internasjonal konkurranse.

I klassen youth tok Sarah sølvmedalje med 42.200p og ble beste gymnast fra Norge! Liana kom på 4. plass med 40.850p og Juni kom på 13. plass med 38.050 med mange nye elementer og med beste D-skore på bom.

Det var totalt 27 jenter fra Norge, Sverige og Finland som deltok i denne aldersgruppen.

Juliane som tok sølv i sin klasse. Her var hun bare 0.05 p bak førsteplassen med 32 utøvere fra Norge, Sverige og Finland.For de norske utøverne var dette første FIG konkurranse i 2016. Her vant Juliane med poengsummen 48.15p. Dette er også Juliane sin høyeste poengsum i mangekamp hittil som junior.
Juliane kjørte sitt nye frittstående program i konkurransen og fikk karakteren 12.60. Dette var høyeste poengsum av samtlige utøvere i dette apparatet.
Hun kvalifiserte seg videre til finalen søndagen i samtlige apparater hvor hun tok gull i frittstående med poengsummen 12.65, 4 plass i bom og 5 plass i hopp.

VI GRATULERER