Vestlandsmesterskap/Områdefinale 2009

I helgen arrangerte Molde Turn Vestlandsmesterskap og Områdefinale. Bergens Turnforening hadde mange utøvere med, og de gjorde det som vanlig meget bra:)
I klasse 11 år for jenter tok Thea en flott andreplass, mens i jenter 12år tok Tonje og Amalie første og andre plass. I klasse 1 fikk Malene fjerdeplass mens Siren kom på femte og Andrea på syvende. Malene kvalifiserte seg med sin gode turning til Landsfinalen i klasse 2.

På guttesiden var det også mye bra fra Bergen, i klasse 1 kom Konstantin på andre plass og i klasse 2 vant Kristoffer. De kvalifiserte seg dermed til Landsfinalen begge to. Til Landsfinalen får de følge av treningskameratene fra LTI, Bjørn og Trym som kom på første og tredje plass i klasse 1.