Vestlandsmesterskap i turn i Sandnes, 30.-31.oktober

Siren Wisth (15) og Viktor Magnus Berg (12) ble Vestlandsmestere i sine klasser i apparaturn i Sandnes i helgen. Amalie S. Norheim (13) fikk en flott 2. plass og Andrea Solberg (14) en fin 3. plass i mesterskapet som samlet utøvere fra Ulsteinvik i nord til Bryne i sør.
Totalt 11 jenter og 2 gutter fra Bergens Turnforening deltok i den flotte nye idrettshallen i Sandnes i helgen.

Ingvild Leknessund i klassen FIG junior mislyktes under lørdagens konkurranse i hopp og skranke. På søndagen fikk hun heldigvis vist hva hun er god for i bom og frittstående og i disse øvelsene var hun bedre enn Asdis Avaldsdottir fra Stavanger som vant klassen.

Viktor Magnus Berg lå på en tredjeplass etter første dag. Med Fire tideler frem til førsteplassen, strategimøte med trener Rene og tett coaching før hvert av de tre siste apparatene sikret Viktor seieren med ni tideler etter tre gode øvelser på søndagen.

143 gymnaster var påmeldt, deriblant utøvere fra Kristiansand Turnforening som fikk delta utenfor konkurranse.

Aspirantene (8-10 år) hadde denne gangen egen konkurranse i forkant av mesterskapet, og våre aspiranter hevder seg godt i både gutte- og jenteklassen. Aspirantene blir ikke rangert.

Kristoffer Andersen måtte prioritere Nord-Europeisk Mesterskap i Finland i helgen, der han forøvrig endte på en fin 12. plass.