Vestlandsmesterskapet i Sandnes 2 - 3. november 2014

En strålende helg i Sandnes er over og BT er BEST I VEST!:-)
Juliane vant i rekrutt 12 år og ble dermed Vestlandsmester med 56.20 poeng:-) Karen kom på en flott 2.plass i 11 års klassen med poengsummen 43.30. I tillegg vant BT de fleste lagkonkurransene:-) 1.plass i lag for rekrutter jenter, klasse 1, 2, 3, aspiranter jenter og gutter! Rekrutt gutter kom på en flott 2.plass i lag!
Kitty kom på en fin 6. plass og kjørte et nydelig frittstående program med karakteren 13.30! Tuva kjørte kun skranke i denne konkurransen og fikk karakteren 8.3. Madeleine fikk poengsummen 50.05, Marte fikk 47.70 og Lykke 47.55.

Malene gjorde en fin konkurranse i FIG.
Aspirantene våre imponerte stort i sin første utenbys konkurranse og fikk virkelig vist seg frem:-) Vi gleder oss til neste helg i Asker. Da er det "Glade turndager" for aspirantene våre:-)

Tusen takk til gymnaster, foreldre/familie og ikke minst til våre flotte trenere for denne fantastiske helgen.