Hjem Turngruppen Rytmisk Gymnastikk Troppsturn Turn Kvinner/Menn Friidrett Orientering Turnhallen Turnforeningen Turnerhytten Andre grupper Innkalling til ...

Innkalling til Årsmøte 2017

Hovedstyret inn alle medlemmer i Bergens Turnforening til årsmøte som holdes i Turnhallen (Store møterom) Torsdag 23. Mars 2016 kl. 19.30.
Alle som har fylt 15 år og har gyldig medlemskap i foreningen i minst en måned før
årsmøtet (betalt medlemskap innen 30. april 2016), har stemmerett på årsmøte. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest [dato som er senest to uker før årsmøtet, 9. Mars 2017 til bthovedstyret@gmail.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet. Sakspapirer gjøres tilgjengelig i elektronisk form på www.bergensturnforening.no innen utgangen av onsdag 16. Mars 2017.

Velkommen til årsmøte!

skorns@broadpark.no