Leder i hovedstyret

Har du lyst til å gå inn og lede foreningens hovedstyre? Har du lyst til å påvirke foreningens framtid?
Hovedstyret er foreningens øverste organ mellom årsmøtene. Torsdag 25. april skal årsmøtet velge nytt hovedstyre. I det kommende året vil det viktigste arbeidet i hovedstyret dreie seg om strategi og utvikling av foreningen, organisering, økonomi, treningslokaler og vedlikehold av hallen.

Er dette noe som du gjerne skulle ha vært med og ledet? Har du lyst til å vite mer, eller du svarer ja umiddelbart, ta snarest kontakt med nestleder Mette Gulbrandsen, 411 05 111, eller leder i valgkomiteen, Kjellaug Hodnekvam, 976 51 370.