Nasjonal innsamling av brukte mobiler

I løpet av April måned kan du være med på et løft for miljøet!

Bergens Turnforening vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon !

7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

Ved å gi din brukte mobil til Bergens Turnforening bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk

Husk å ta ut SIM kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Mobilen legges i tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.

Vær med på et løft for miljøet, og støtt ditt idrettslag ved å finne frem dine brukte mobiler!

Spør gjerne slekt og venner også.

Mobilene leveres i vakten i turnhallen, der henger vesker hvor disse skal legges i.

Hver mobiltelefon du leverer gir 35 kr. i klubbkassen.
Har du spørsmål kan du kontakte Monika R. Solberg på tlf. 926 38 453.

Takk for din støtte!