Informasjon om søknad på tilskuddsmidler fra Bergen Kommune

Søknad om tilskudd fra idrettsmidlene til Bergen Kommune.
Idrettsrådet informerer om at det nå er laget nye tjenestebeskrivelser for tilskuddsordninger innen Idrett i Bergen kommune. Tidligere har kommunen hatt bare en generell beskrivelse for alle ordninger, mens det nå er laget en beskrivelse for hver av de tilskuddsordningene det kan søkes på.

Oppdaterte søknadsskjemaer kommer underveis. Etterhvert som de publiseres vil de være tilgjengelig her:

Før en enkelt gruppe i foreningen legger inn søknad må dette koordineres. Bergens Turnforening skal ha informasjon om planlagt søknad til støtteordninger for å sikre koordinering i foreningen. Det informeres ved å sende mail til post@bergensturn.com før søknad sendes inn. Dette gjelder også for andre kilder enn Bergen Kommune.