Orientering: 200 skoleelever har prøvd orientering i dag

5 trinnet på Landås skole syntes orientering i skoletiden var kjekt!
Vellykket rekrutteringsløp i formiddag da rundt 200 elever fra Slettebakken, Fridalen og Landås løp orientering rundt Langhaugen. Svette og glade elever gjennomførte skolesprint med stil!
I formiddag deltok 200 elever fra skolene i nærområdet vårt i O-løp.
Det var elever fra 6. trinn på Slettbakken, 5. trinn på Fridalen - og 5. og 6. trinn på Landås skole.
I god tid før rekrutteringsløpet i dag hadde Nina Goga fra BT vært rundt i klassene og fortalt om kart, symboler og annen enkel teori.
Elevene som dukket opp i dag var supermotiverte, superdisiplinerte og i superform!
Her gikk det unna; raskeste tid var på rundt 7 1/2 minutt, de roligste passerte halvtimen - MEN; alle gjorde strålende innsats i å finne poster og hadde god kartforståelse.
Tilbakemeldingene fra flere av lærerne tydet på at dette var skoleaktivitet som på en god måte gikk på tvers av nasjonalitet, språk og andre prestasjoner.
Det fristet til gjentagelse - og kanskje ser vi igjen noen av elevene allerede på sprintcupen i morgen?

(Klikk på bildet for å se flere bilder)