Orientering: Bli orienteringsløper - på et blunk!

Bergens Turnforening skal i år gi brukerne av vårt turorienteringstilbud en enkel starthjelp.

Introduksjon til turorientering vår 2012

I forbindelse med en ny sesong for turorientering vil vi i Bergens Turnforening tilby en kort introduksjon.

Lørdag 21. april og lørdag 5. mai i tidsrommet 11 – 13

vil det være representanter fra orienteringsgruppen tilstede ved bommen ved inngangen til Stendskogen, vis-a-vis Stavollen idrettspark.

Hvert år er det flere orienteringsgrupper i Bergensområdet som setter ut turorienteringsposter på ulike steder. Postene står som regel ute fra april til oktober, og man kan ta turen når det passer.

Orienteringsgruppen i Bergens Turnforening har i år turorienteringsposter ute på Ulriken/Landåsfjellet, i Stendskogen og på Vardefjell i Os. Konvolutter med kart og informasjon er til salgs hos Bergen Turlag, hos Platou Sport i sentrum og på Fjøsanger og hos MX Sport i Laguneparken. Konvolutten kan også kjøpes i forbindelse med introduksjonen.

Alle er hjertelig velkommen!

O-hilsen fra
orienteringsgruppen