Orientering: BT er arrangør på søndag

HOK-ranking på Vardefjell på søndag. Løypelegger Dagfinn Hole lover fine løyper i variert terreng, og værmeldingene lover bra.
- Stiene er frisket opp (klippet opp) og veldig mange av dyretråkkene er også frisket opp og er godt løpbare, forteller løypelegger Dagfinn Hole foran HOK-rankingløpet på Vardefjell kommende søndag. – HOK har ikke hatt løp med utgangspunkt fra Askvik siden kartet var nytt i 2000, fortsetter løypeleggeren som lover både flate og kuperte områder.

David minner om at vi fortsatt har behov for kaker eller boller til salgsboden. Fint om de som har anledning til å bidra kan ringe Ingfrid på mob 48060130.