Orientering: Resultater og treningstider

Her følger resultatene fra et vellykket klubbmesterskap, og informasjon om høstens treningstider.
Takk for et vellykket Klubbmesterskap i går !
Vi var til sammen 45 store og små som var samlet i og rundt Bønes kirke !
Mens vi var på Bønes og løp Klubbmesterskap var Ingjerd Sognnæs i Fredrikstad og løp ”Blodslitet” !
Dette er det lengste og tøffeste større løp i Norge, og Ingjerd gikk bort å vant klasse D65 ! Vi GRATULERER !

Nå starter høsten og vinterens trening for fullt:

Hver tirsdag det ikke er ” Urb-O-cup” i Sandviken, eller lignende,
blir det joggetur fra Turnhallen på Slettebakken til Bueskytterbanen i Langeskogen og tilbake til Turnhallen.
Vi starter fra Turnhallen presis kl.18.00 og ca. kl.18.30 passerer vi den gamle bommen ved parkeringen på Casperkollen.
Derfra er det eventuelt mulig, for de som bor på Bønes/Grønnestølen å være med et stykke på tilbaketuren, f.eks. til Krambua !?
De ”voksne damene” har en rask spasergang rundt Storetveitmarken og området der. Her kan også alle være med kl.18.00 !

På torsdager har vi allerede startet opp med Innebandy og O-teknisk trening i Turnhallen fra kl.18.00 til 19.00 !

De ”eldre” (regner vi med) kan også i år være sammen med de meget hyggelige veteranene i ”B-gjengen”i Turnhallen,
som har aerobic-/linjegymnastikk til musikk, fra kl.19.00 til 20.00. Instruktøren her kan anbefales for alle !

Lørdag kl.14.00, presis, starter vi så opp igjen med ukens høydepunkt for mange, løpeturen i Stendskogen !
I år forsøker vi å starte opp så rolig at alle som har lyst, kan være med !!
Også her har vi en fin damegruppe som har en rask spasertur på ca. 1 time, med start presis kl.14.00 !

Ellers vil vi minne om at Dagfinn har funnet frem igjen ”den lille røde” notisboken, hvor alle som er med på trening blir notert !
Den ungdommen, under 16 år, som har flest treninger når vi kommer til våren, vil få en premie !!

På gjensyn på mange treninger frem til våren !

Her følger resultatene, fra Alfon, fra et vellykket klubbmesterskap, med etterfølgende arrangement, organisert av Geir Olav Breistein !