Orientering: Årets Tur-O er klar

Utforsk nærområdene med hele familien på en artig måte - akkurat når det passer deg.
Hei!

Nå er årets tur-o klar med poster på disse kartene:

- Løvstakken Nord
- Stendskogen
- Nordhordalandskulten (Søfteland, Os)

På Løvstakken er ni av postene lagt på hytteruiner. I konvolutten finner du et ark med bilde og en liten beskrivelse av alle hyttene. Her er det gode muligheter for å oppjustere sine lokalhistoriske kunnskaper!

På samme måte som de siste årene er det en sløyfe med ni poster som utgjør "Barnas tur-o" i Stendskogen. Disse er trykket på et eget kart, og er godt egnet for de yngste.

Prisen er kr 150, og konvoluttene kan kjøpes hos Bergen Turlag, på Platou Sport i Sentrum og på Fjøsanger og hos MXSport i Laguneparken. Eller du kan kontakte Knut (900 96 316).

Har du tenkt på at en tur-o konvolutt er en fin gave? Her er muligheter for en uendelighet av opplevelser og mange timers aktivitet.

God tur!
Knut