(2004) Seier til Tina Martinsen i NorgesCup juni 04

Skjeberg TF arrangerte 3.NorgesCup-konkurranse i RS 27.-28.mars.
Det var et flott arrangement, og vi hadde en fin helg. Tina Martinsen slo til med to flotte kjøringer i ring og køller og vant 2-kamp for senior – gratulerer!!! I juniorklassen ble Sibel Altier vår beste på 14.plass, tett bak Kaja Harms og Hilde Skodvin fra Fana som delte 12.plassen.
I juniortropp ble det mye kaos, fordi Astrid Hansen ble syk dagen før konkurransen og ikke kunne stille. Vi hadde ingen reserve på hennes plass, og det var Sibel som måtte ta den vanskelige oppgaven å kjøre en plass hun ikke kunne. Til tross for mye kaos og rot denne gangen ser vi at troppen har mye å gå på, og gleder oss til å se dem i NM på hjemmebane i juni!
Seniortroppen kjørte heller ikke bra i 1.kjøring, men kom sterkt tilbake i 2.kjøring og viste at de har utviklet seg til å bli en samkjørt tropp.