(20.10.2006) Spente gymnaster på veg til Norgescup

Fredag ettermiddag dro 13 spente gymnaster fra Bergens Turnforening og Fana IL på flyet til Oslo for å være med på Norgescup i rytmisk gymnastikk i Skjeberg.
Stemningen ved avreise var god, og på bildet ser vi bare blide fjes. Siri Konrnstad og Svetla Slavova er med som trenere og holder en vennlig og fast hånd med jentene, så foreldrene som er hjemme kan være helt trygg på at de er i gode hender.

Frida Parnas er den som har gjort det best av våre så langt, og ligger som nummer 4 på rankingen etter 5 norgescuper. Anniken Gjertsen ligger på 8. plass og Kaja Harms på 9. Seks av jentene er føste års junior, og det er første sesong de er med i Norgescupen. Alle jentene håper nok at de denne gangen skal få full klaff med programmene sine. I tillegg ser sikkert mange frem til å ha det kjekt i badebassenget på hotellet der de skal bo!

Vi ønsker dem alle lykke til og håper at de får noen fine dager i Skjeberg!

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no