(30.10.2006) Internasjonal vennskapskonkurranse i RG

4.-5 november kommer 30 gymnaster fra 9 land for å delta i den internasjonale vennskapskonkurransen i rytmisk gymnastikk i Turnhallen i Bergen. Arrangementet har etter hvert blitt veldig populært, og er også årets høydepunkt for våre egne gymnaster.
Første gang vi arrangerte denne konkurransen var i 2001. Den gang deltok det gymnaster fra 3 nasjoner. Denne gang kommer det jenter fra Finland, Bulgaria, Estland, Portugal, Russland, Belgia, Canada, Sverige og Italia.

Konkurransen gir både gymnaster og foreldre mulighet til å se og bli kjent med gymnaster fra andre land, og dette er motiverende for gymnastene og veldig positivt for miljøet.

Gymnastene skal bo privat hjemme hos våre gymnaster, og det knyttes vennskapsbånd og utveksles erfaring.

Vi ønsker våre gjester velkommen, og gleder oss til en kjekk helg med fine prestasjoner på teppet og knytting av nye vennskapsbånd!

Vi ønsker publikum velkommen til arrangementet!

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no