(05.01.2007) Konkurransesesongen i RG innledes på Laksevåg søndag

Søndag inviterer Laksevåg Turn- og Idrettslag til årets første seriekonkurranse i rytmisk gymnastikk. Alle konkurransegymnastene fra Bergens Turnforening deltar.
Det er to måneder siden jentene sist konkurrerte, og tiden er brukt til å få nye programmer og trene intensivt.

Før jul var det i tillegg til vanlig trening i ukene, treningsøkter flere helger med Svetla, vår dyktige og sympatiske gjestetrener.

Nå står altså ny konkurransesesong for døren, og mange er nok spente på å få prøve de nye programmene sine! Gymnastene kjører kun ett eller to programmer hver på denne konkurransen, og da helst de nye programmene som de trenger å øve på, se startliste for konkurransen nederst på siden.

Allerede neste helg reiser en del rekrutter til Asker for å være med på Barn av regnbuen, og i februar og mars kommer konkurransene tett for juniorene og seniorene. Terminlisten kan du se på eget punkt i venstremenyen på denne siden.

Vi ser frem til en spennende og kjekk sesong og ønsker alle store og små gymnaster lykke til!

Bildet viser gymnastene som konkurrerer første sesong i juniorklassen
Fotograf Knut Åserud

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no