(07.01.2007) Frida imponerte i Laksevåghallen!

Med helt nye program i både bånd og ball, imponerte Frida Parnas med kjempeflotte gjennomkjøringer og vant junior internasjonal klasse i årets første RG-konkurranse. Mange andre viste også svært gode prestasjoner. Dette blir en spennende sesong!
De fleste jentene hadde ett eller to nye programmer, og en del kjøringer bar preg av dette. Det som ser så lekende elegant ut på teppet, krever veldig mye trening, og de fleste trenger litt tid før programmene sitter skikkelig.

Gymnastene gjennomførte med innsats, konsentrasjon og humør og til applaus fra oss som satt på tribunen.

Sibel Altier vant seniorklassen, Guro Hildershavn vant rekrutt 2 klassen og Hanne Wiese Hansen vant rekrutt 1 klassen, alle fra Bergens Turnforening. Karoline Vikebø fra Laksevåg TIL vant junior nasjonal klasse.

Rekrutt-troppen fra Laksevåg TIL sjarmerte hele publikum med et fint program i frittstående.

Resultatene fra konkurransen kan du finne ved å klikke på lenken nedenfor.

På bildene ser vi glade medaljevinnere, Frida, Sibel og rekruttroppen fra Laksevåg i aksjon.

Takk til Laksevåg TIL for et fint arrangement!

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no