(20.04.2007) Guro og Hanne rekruttmestere sammenlagt!

Guro Hildershavn og Hanne Wiese Hansen, begge fra Bergens Turnforening ble rekruttmestere i rytmisk gymnastikk sammenlagt i hhv klasse 1995 (eldre rekrutt) og 1996 (yngre rekrutt) i helgen mesterskap. Eldre rekrutt konkurrerte i 4-kamp, mens de yngre konkurrerte i 3-kamp.
I eldre rekrutt vant Guro Holdershavn i tillegg i frittstående, ball og køller, mens Mathilde Fagerås og Juni Sulen Skogseth fra Bergens Turnforening delte på seieren i tau.

I yngre rekrutt vant Hanne Wiese Hansen i frittstående, ring og ball, mens Anette Arefjord fra Laksevåg vant i tau.

Ellers var det en rekke flinke og konsentrerte gymnaster som gjorde en kjempefin innsats i konkurransen. Det var mange minirekrutter som sjarmerte publikum på tribunen med stor innsats og humør.

Det var også veldig moro å se på de tre troppene; Fana sin tropp med både ring og fittstående, Laksevåg sin tropp i frittstående og oppvisningsgymnastene som fremførte et flott båndprogram som høstet stor applaus!

Gratulerer til alle gymnastene med flott innsats!

Resultatene kan du finne nedert på siden. Resultatene for minirekruttene blir ikke gjort kjent, mens det for rekruttene opplyses resultater kun for de 2-3 beste.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no