(02.12.2007) Flott juleoppvisning i Turnhallen

Gulvet var stappfull av forventningsfulle og spente gymnaster, og tribunene fulle av tilskuere under årest juleoppvisning. Alle barne og ungdomsgruppene fikk vise frem sine ferdigheter, og det var fantastisk å se så mange glade og flinke gymnaster og trenere!
Alt fra partier for foreldre og barn, barnepartier i ulike aldre, rekruttpartier, oppvisningspartier, konkrurransegymnaster i apparatturn, rytmisk gymnastikk og troppsgymnastikk fikk vise seg frem.

Glede, konsentrasjon og utstråling av energi ble vist hele veien. Det var fullt på teppet under defileringen, og rekrutteringen til Bergens Turnforening ser ikke ut til å være et problem!

Det er vanskelig å trekke frem hvilken gruppe eller enkeltgymnast som gjorde mest inntrykk, for alle var så utrolig flinke på sitt nivå.

Se bildene fra juleoppvisningen. Dersom du ønsker noen av bildene tilsendt på epost, eller ønsker at noen bilder av egne barn skal fjernes, vennligst ta kontakt på epost til astrid.holte@fmho.no.