(15.01.2008) 7 gymnaster fra BT på Barn av regnbuen

Og jentene gjorde en kjempefin innsats! Minirekrutten Rebecca Rognaldsen Olaisen gikk like godt bort og vant førsteplassen i tau i sin aller første konkurranse utenfor byen. Marie Galtung Døsvik tok en sterk tredjeplass i tau i konkurranse med 19 andre minirekrutter. Gratulerer med flott innsats til disse to og til de andre som også fikk fine plasseringer!
I rekrutt 96-klassen fikk Vilde Madeleine Taule sin beste plassering i tau med en 5. plass, mens Hanne Wiese Hansen gjorde det best i frittstående med en 5. plass.

I rekrutt 97 var det som nevnt over Marie Galtung Døsvik som imponerte med en 3. plass i tau. Eirin Nordli Edinsen var rett nedenfor pallen i ring med en flott 4. plass, mens Julie Lekve fikk sin beste plassering i tau med en fin 8. plass.

Det deltok to gymnaster fra BT i klassen minirekrutter 98-99. Det var Rebecca Rognaldsen Olaisen og Berentine Eeg Nielsen, og de gjorde begge en fin innsats. Her er ikke hele resultatlisten offentliggjort, kun de tre beste. Og der var altså Rebbecca med øverst på pallen i tau. Kjempeflott!

Alle jentene deltok på hvert sitt lag;
Vilde Madeleine var på det lilla laget - laget fikk en fin 3. plass - gratulerer!
Hanne var på det blå laget
Marie var på det svarte laget
Eirin var på det brune laget - laget vant - gratulerer!
Julie var på det rosa laget
Rebecca var på det oransje laget
Berentine var på det gule laget

Nedenfor ser du noen bilder. Takk til moren til Julie og de andre som har tatt mange fine bilder!

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no