(09.03.2008) Sølv til Norge i Nordisk!

Anniken Gjertsen fra Bergens Turnforening deltok på det norske laget som tok sølv i Nordisk Mesterskap i rytmisk gymnastikk i Taastrup i Danmark. Anniken gjorde en flott innsats, og den beste individuelle plasseringen fikk hun i vimpel, der hun kom på 8. plass. Vi gratulerer!
Det norske juniorlaget besto i tilllegg til Anniken av Yngvild Rømcke, Thea Elise Holte og Josefine Hustoft fra Asker Turnforening. Anniken kom på 10. plass sammenlagt i juniorklassen.

Norge sin juniortropp fra Asker tok gull i junior tropp, og Hanna Kristine Bogetveit fra Norge og Skjeberg, som nylig har gjort seg bemerket med flott opptreden på Norske talenter, tok gull i køllefinalen.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no