(03.04.2008) RG fra Turnhallen i frokost-Tv!

I forbindeIse med Norgesmensterskapet i rytmisk gymnastikk i helgen, sender NRKs Frokost-tv direkte fra Turnhallen i morgen fredag 4. april. Fem seniorgymnaster og èn juniorgymnast stiller grytidlig på trening. Innslaget kommer i tidsrommet 07.59-08.15.
Vi jobber også for at andre media skal dekke Norgesmesterskapet, både før under og etter konkurransen.

Vi håper på dekning i Vestlandsrevyen fredag kveld, og i Nrk Hordaland sin morgensendingen (radio) kl. 08.45 fredag morgen.

Mest sannsynlig kommer sportsrevyen på søndag for å få med seg noen av finalene.

Sjekk også BA fredag, Sportsmagasinet til Dagbladet om Hanna Kristine Bogetveit, og Fanaposten sin fredagsutgave.

Fanaposten, BA og BT. TV2 Zebra og muligens BTV er i tillegg ventet løpet av helgen.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no