(20.05.2008) Frida representerer Norge i Praha

Til helgen reiser Frida Parnas for å representere Norge i Chodov Cup. Dette er en stor internasjonal konkurranse i rytmisk gymnastikk med høyt nivå og deltakere fra en rekke land i Europa. De andre gymnastene som er tatt ut fra Norge er Rikke Sandvold, Josefine Hustoft og Thea Elise Holte. Siri Kornstad skal være dommer, og Ina Kostova er trener. Vi ønsker lykke til i Praha!
På nettsiden rsg.net opplyses det at følgende nasjoner er representert på konkurransen:

Tsjekkia, Bulgaria, Kroatia, Italia, Israel, Ungarn, Norge, Russland, Slovakia, Serbia og Ukraina

Her står det også at Chodov Cup er en av de siste internasjonale konkurransene som holdes før Junior EM i Turin, så mange vil bruke mesterskapet til å finpusse formen frem mot EM.

Se lenkene nedenfor for mer informasjon