(25.05.2008) Flott innsats i Norgesfinalen i RG!

Trener Emma Kurki var fornøyd med de to gymnastene Camilla Hefre Lie og Katharina Solsvik Norheim etter innsatsen i Stavanger i helgen. De gjorde begge sine beste kjøringer denne sesongen, og endte på 12. og 15. plass sammenlagt!
Emma sier at begge to kjørte veldig bra på lørdag. Camilla var litt nervøs i første redskap (ring) og Katarina fikk knute på vimpelen i begynnelse av programmet, men klarte likevel å ta seg fint inn igjen og gjennomførte veldig bra. De kjørte begge uten store klikk og med smilet på plass!

Gymnastene har jobbet veldig bra frem mot denne konkurrasen, og Emma mener de har grunn til å være fornøyd med å kvalifisere seg blandt nærmere 90 gymnaster.

Det var Amanda Søby fra Stavanger som vant, med Madelen Ljosland, også fra Stavanger, på andre plass.

Laget av astrid.holte@fmho.no