(31.05.2008) God innstats av Frida i Chodov Cup!

Frida Parnas representerte Norge i Chodov Cup i Praha 24. mai. Hun fikk en fin 8. plass, og var bare et halvt poeng fra å kvalifisere seg til finalen. Vi gratulerer!
Frida ble nummer 8 av 12 gymnaster med karakterene 11,45 i tau og 11,80 i ring. Det var veldig jevnt blant gymnastene på femte til tolvte plass, og Frida var bare 0,5 poeng fra finaleplass. De 6 beste kom til finalen.

Trener Siri kornstad sier at Frida gjennomførte veldig bra i tau, men i ring hadde hun endel små ustøheter og klikk. Med tanke på at hun hadde en forkjølelse i kroppen er hun godt fornøyd med gjennomføringen.

Frida er etter hvert en rutinert gymnast, og Siri forteller at hun typisk nok allerede umiddelbart etter konkurransen var i gang med å jobbe med det som kan forbedres, og tenker fremover mot neste konkurranse:)

Vinnere av Chodov Cup:
Senior - Martina Illichova, TM Chodov (Tsjekkia)
Junior - Anna Sidorova, Moscow-98 (Russland)
Yngre Junior - Margarita Mamun, Moscow-98 (Russland)

Josefine Hustoft ble nummer 15 og Thea Elise Holte ble nummer 21 av 23 gymnaster i juniorklassen.